We willen allemaal dat onze tuin er netjes en verzorgd bij ligt en dit kost tijd en energie. Tijd hebben we tegenwoordig allemaal te weinig. Met een kleine ingreep van een tuinrenovatie kunnen we al een groot
resultaat bereiken.

GROEIEN EN BLOEIEN

Bij renovatie hoeft niet de gehele tuin op de schop. Sommige bomen, struiken en vaste planten worden gesnoeid of geknipt, anderen die hun beste tijd gehad hebben worden verwijderd. Straatwerk en schuttingen worden hersteld. Daar waar nodig passen we bodemverbetering toe en geven we de tuin de benodigde bemesting. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw tuin weer kan groeien en bloeien.

TUIN IN TOPCONDITIE

Wij gaan zuinig om met alles wat leeft in uw tuin. Wilt u een andere opstelling of indeling?? Dan kijken we welke bomen en planten we kunnen herplanten. We vullen dit aan met nieuw groen. Alleen nieuwe graszoden, nieuwe bestrating of beplanting behoort ook tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de conditie van uw tuin en wat er aan gedaan moet worden om deze weer in topconditie te krijgen.